Monday, January 28, 2019

Prisma-boeken Prisma NTC's dictionary of American slang and colloquial expressions boek .pdf Richard A. Spears


Download PDF Online lezen



Prisma-boeken Prisma NTC's dictionary of American slang and colloquial expressions is een boek van Richard A. Spears

Kafka op het strand pdf download (Haruki Murakami)


Download PDF Online lezen



Kafka Tamura loopt op zijn vijftiende verjaardag van huis weg om te ontsnappen aan de sombere voorspellingen van zijn onmogelijke vader. Zijn reis voert hem naar een vreemde stad, waar hij de oude man Nakata ontmoet die met katten kan spreken. Er wordt een brute moord gepleegd, maar de identiteit van zowel dader als slachtoffer is een groot raadsel.

Saturday, January 26, 2019

Lily en de octopus boek .pdf Steven Rowley


Download PDF Online lezen



Lily is de twaalfjarige teckel van Ted Flask, een eenzame veertiger die na zijn zoveelste mislukte relatie al zijn liefde en aandacht liever aan zijn trouwe metgezel besteedt. Lily en Ted zijn de beste vrienden, ze kijken samen televisie en spelen oneindig veel spelletjes. Maar als er op een dag een kwaadaardig gezwel te zien is op de kop van Lily stort Ted volledig in.

Recensie van auteur Isabel Allende

"Soms raakt een verhaal je zo diep dat je het nooit meer vergeet. Lily en de Octopus is zo'n.

Biowaves boek .epub A.E. Baklayan


Download PDF Online lezen



Steeds meer mensen voelen zich verantwoordelijk voor hun gezondheid en willen langer, maar bovenal gezonder leven. Dit boek geeft informatie over een interessante, bijna revolutionaire methode om op moderne en verantwoorde wijze gezondheidsproblemen aan te pakken en te voorkomen. Parasieten blijken dikwijls de verborgen oorzaak te zijn van een groot aantal aandoeningen en ziekten. Voor een optimale gezondheid en een betere levenskwaliteit wordt.

Thursday, January 24, 2019

Wednesday, January 23, 2019

De vier hoekpunten van de aarde .pdf download E. Pijnaken


Download PDF Online lezen



In 'De Vier Hoekpunten Van De Aarde' wordt een tableau geschetst van de strijd tussen goed en kwaad. Een strijd waarin wanhopig gestreden wordt voor het bewaren van menselijke waarden. Oud-journalist Eric Pijnaken neemt de lezer mee in een spannend avontuur, waarin velen verwijzingen zullen vinden naar actuele wereldgebeurtenissen, maar evenzeer naar hetgeen zich in hun eigen innerlijk afspeelt. De hoofdpersonen, een dwerg en een gevallen engel, smeden hun moed tot een kristal, dat de gevaren trotseert.

Download Het laatste spoor pdf Andre Hoogeboom


Download PDF Online lezen



Als een naaste spoorloos verdwijnt, zijn de achterblijvers de wanhoop nabij. Eerst is er ongeloof, dan hoop en tenslotte resteren de vragen. De recherche is uitgezocht, de politie heeft geen tijd meer. De vermissing verdwijnt in de archieven, wordt een cold case tot groot verdriet van de naasten die moeten leven met een wurgende onzekerheid.
Stichting Signi uit het Brabantse De Rips trekt zich het lot van de.

Tuesday, January 22, 2019

NTHR reeks 18 - Vorderingsrechten uit cognossement ebook - Michiel Spanjaart .pdf


Download PDF Online lezen



NTHR reeks 18 - Vorderingsrechten uit cognossement 1e druk is een boek van Michiel Spanjaart uitgegeven bij Uitgeverij Paris B.V.. ISBN 9789490962647

Volgens vaste rechtspraak van de Hoge Raad wordt het vorderingsrecht uit cognossement gekoppeld aan het recht op afgifte van de onder dat cognossement vervoerde goederen. Uitsluitend de recht- en regelmatig cognossementhouder heeft op grond van art. 8:441 lid 1 BW recht op aflevering. Dit impliceert dat ook alleen de recht- en regelmatig cognossementhouder het recht heeft om de vervoerder op de schade aan de goederen aan te spreken. Deze koppeling wordt in dit boek onderzocht, en.

Het nieuwe werken aan je pensioen boek .pdf Sjaak Zonneveld


Download PDF Online lezen



Een leuk boek over pensioen. Dat lijkt onmogelijk, maar Sjaak Zonneveld bewijst het tegendeel. Op heldere wijze legt hij uit hoe ons pensioenstelsel werkt en wat daar mis mee is, en bovenal wat er mis is met ons denken over pensioen. Sjaak bewijst zelf dat het ook anders kan. Hij neemt je mee op reis rond de wereld, van Australië tot Chili en van Japan tot Antarctica, en laat zien dat je ook op een andere manier aan je pensioen kunt werken. Een manier die leuker, logischer en duurzamer is: 'Het Nieuwe Werken aan je pensioen'. Het.

Sunday, January 20, 2019

boek Canon van de heelkunde Dick Busman, Ella de Jong, Rolf Cohen, Ran van Reedt Dortland, Bob Van Hee epub


Download PDF Online lezen



De Canon van de heelkunde is onder auspiciën van de Nederlandse en Belgische Verenigingen voor Heelkunde tot stand gekomen. Het is een leuk en goed geïllustreerd boek, waarin 57 chirurgische onderwerpen op luchtige wijze worden behandeld door 37 auteurs uit Nederland en Vlaanderen. Deze canon is voornamelijk chronologisch opgebouwd. En bepaalde onderwerpen waren onmisbaar, maar niet te beperken tot de Lage Landen, zoals het hoofdstuk over Hippocrates, Paré, vaatchirurgie en zo verder. In het boek wordt ook beschreven hoe de heelkunde uiteenviel vanaf begin.

Download Ambidexter - Clément Mantz pdf


Download PDF Online lezen



Wanneer de Maastrichtse hardloper Jacques Mahr met atletiekvereniging Tungria naar Frankrijk gaat, moet hij een pas hebben en tot zijn verbazing blijkt dat hij een Duitse pas nodig heeft. Is hij Nederlander of Duitser? Oost - Duitser of West - Duitser? Jood of niet - Jood? Spion of rechtgeaarde vaderlander? Een spannende en onthullende speurtocht naar de geheimen van zijn familie volgt.

boek Leo Gestel Jelle Bouwhuis epub


Download PDF Online lezen



goed boek

boek BOODSCHAP VAN VREDE Monnet epub


Download PDF Online lezen



Ontmoetingen met buitenaardse bezoekers

Friday, January 18, 2019

Download Brieven Aan Hitler (pdf) Henrik Eberle


Download PDF Online lezen



'Mijn Führer!', 'Sehr verehrter Herr Reichskanzler', 'Hochgeehrter Herr Hitler!', of 'Geliebter Führer' – er waren vele manieren om een brief aan Hitler te beginnen. De aanhef 'Lieber Adolf'!' komt alleen voor in de brieven die Hitlers zus Angela Raubal aan hem schreef.
Na de bestseller Het boek Hitler, dat in meer dan dertig talen werd vertaald, volgt nu Brieven aan Hitler, een uniek tijdsdocument over het Derde Rijk – samengesteld en becommentarieerd door Henrik Eberle. Voor het eerst worden documenten uit de periode 1925–1945 openbaar gemaakt die getuigen van de sterke band tussen het Duitse volk en zijn Führer Adolf Hitler. Deze.

Thursday, January 17, 2019

boek DROMEN ENCYCLOPEDIE G. Fink epub


Download PDF Online lezen



DROMEN ENCYCLOPEDIE 1e druk is een boek van G. Fink uitgegeven bij Elmar. ISBN 9789061209799

Dromen en droomduiding vormen een thema dat miljoenen mensen al eeuwenlang weet te fascineren. Jozef wist de farao van Egypte te imponeren met zijn droomverklaringen en verwierf voor zichzelf en zijn volk vele privileges. Ook de oude Grieken vonden het de gewoonste zaak van de wereld om hun dromen te laten verklaren door wijze mannen en vrouwen die schuil gingen achter de beroemde orakels.
Dit handboek.

LVS- en entreetoets oefenboek (3) Deel 3 - Gemengde opgaven - Groep 6, opgaven voor rekenen, taal en studievaardigheden boek pdf


Download PDF Online lezen



Bereid je goed voor op zowel de LVS-toetsen als de Entreetoets. Alle onderwerpen die in zowel de LVS-toetsen als de Entreetoets getoetst worden, komen in dit Oefenboek uitgebreid aan bod. Ga met zelfvertrouwen de toetsdagen in. Deel 3 van 3. De LVS-toetsen worden twee keer per schooljaar afgenomen om de ontwikkeling van een leerling - per vaardigheid - op de voet te te volgen. Naast de LVS-toetsen hebben.

Boek Sterk kinderwerk J.A.M. Rijnen pdf


Download PDF Online lezen



Sterk kinderwerk

Groeikracht boek A. Bernstein epub


Download PDF Online lezen



Groeikracht 1e druk is een boek van A. Bernstein uitgegeven bij Archipel, Uitgeverij. ISBN 9789063053840

Nadat ze binnen vijf jaar drie baby's hebben verloren, beseffen Michael en Arlene Bernstein dat ze nooit vader en moeder zullen zijn. De enige plek waar Arlene naar toe kan met haar pijn en verdriet is haar moestuin. Daar, op dat kleine stukje land in de heuvels van de Napa Valley, trekt ze zich aanvankelijk terug om.

Wednesday, January 16, 2019

Ik, voor eeuwig .pdf download Sacha Sperling


Download PDF Online lezen



Twee veertienjarige jongens, Sacha en Augustin, gaan op zoek naar thrills in het Parijs van de bevoorrechten. Ze trekken van feest naar feest, gaan van appartement dat op de Seine uitkijkt naar luxe hotelsuite; ze drinken, roken, vrijen en spuiten, meestal tegelijkertijd. Ze gaan alleen naar school als ze daar zin in hebben en voelen zich door niets uitgedaagd. Ze zoeken wanhopig naar steeds extremere ervaringen, want wie geeft nog ergens om in deze tijd? Niets doet ertoe. Sacha Sperling beschrijft in Ik, voor eeuwig de angsten, twijfels en gevoelens van de jongere generatie en laat met een avontuurlijke stijl zijn verbazingwekkende literaire volwassenheid zien.

Download Wat de levenden kunnen leren van de stervenden (pdf) Christine de Coninck


Download PDF Online lezen



christine De Coninck en Ann Brusseel werken voor de palliatieve afdeling van het UZ in Gent. Doorheen de jaren hebben zij honderden mensen, jong en oud, arbeiders en bedrijfsleiders, vrouwen en mannen, begeleid in hun laatste weken en uren naar de onvermijdelijke dood. Met velen van die stervenden hebben zij intense gesprekken gevoerd. Gesprekken van wroeging en teleurstelling, maar ook van vreugde en berusting. Niemand beter dan de stervenden weet hoe je gelukkig kan.

Tuesday, January 15, 2019

Het oude huis boek .pdf Sarah Mccoy


Download PDF Online lezen



West Virginia, 1859. Het is een veelbewogen zomer: Sarah Brown is na een ziekte onvruchtbaar geworden en de Oktoberopstand doet het kruitvat van de Burgeroorlog ontploffen. Sarah helpt slaven ontsnappen en verkeert in groot gevaar, maar het grootste gevaar schuilt in haar eigen hart. Ze is hartstochtelijk verliefd op Freddy... Kan ze zijn aanzoek accepteren nu ze weet dat hun huwelijk kinderloos zal blijven? Honderdvijftig jaar later verhuizen Jack en Eden Anderson naar West Virginia om een gezin te stichten. Hoewel Eden alles heeft geprobeerd om zwanger te worden, wil het niet lukken. Op een dag vindt ze een vreemde pop in de kelder. Wanneer ze de herkomst probeert te.

Liever slordig gelukkig dan perfect gestresst pdf download (I. Becker)


Download PDF Online lezen



Irene Becker en Jutta Meyer-Kles hebben een programma ontwikkeld waarmee je op een slimme manier kunt leren minder hoge eisen aan jezelf te stellen. Aan de hand van herkenbare voorbeelden en talloze tips laten de auteurs zien hoe je kunt ontdekken wat je werkelijk belangrijk vindt en hoe je bepaalt hoe perfect je nu eigenlijk wilt zijn. En als je toch een keer een perfecte indruk wilt maken, krijg je goede aanwijzingen die je met weinig inspanning veel resultaat zullen opleveren.

Sunday, January 13, 2019

Het Huis Achter De Heuvel boek - Jenny Glanfield .pdf


Download PDF Online lezen



Als Sebastian Devere op een veiling een oude boekenkast koopt, krijgt hij er ook een aantal oude boeken bij. Tussen de boeken vindt hij een fotoalbum uit 1930 dat hij aan zijn dochter Pippa geeft. Pippa die bij een fotograaf werkt, raakt gefascineerd door de bijzondere kwaliteit van de foto's in het album. Wat haar daarnaast intrigeert is dat de achternaam van de fotograaf ook Devere is. Ze wil weten of de fotograaf nog leeft en via het echtpaar dat haar vader heeft grootgebracht ontmoet ze uiteindelijk haar grootmoeder, Kitty, waarvan ze het bestaan niet kende. De ontmoeting met haar kleindochter is voor Kitty het gelukkigste moment in haar leven,.

Saturday, January 12, 2019

Download Hoera, ik ben 6 pdf Marianne Busser


Download PDF Online lezen



De kinderen in dit vrolijke voorleesboek zijn weer een jaartje ouder. Eerst wordt er feestgevierd, want bij een verjaardag hoort natuurlijk een traktatie en een verjaardagsfeestje. Daarna zit het leven vol met verrassingen. Bas mag voor het eerst uit logeren, Daantje gaat naar zwemles en Annabel is vreselijk verliefd. In het leven van een kleuter zijn er veel nieuwe avonturen te beleven!

Friday, January 11, 2019

Boom basics Mededingingsrecht boek .pdf J.F. Appeldoorn


Download PDF Online lezen



Boom basics Mededingingsrecht 3e druk is een boek van J.F. Appeldoorn uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789089749888

De Boom Basics bieden snel inzicht in een rechtsgebied. De schema's en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. De Boom Basics zijn het startpunt voor juridische kennis!
De Boom Basics zijn bestemd voor studenten die een juridische opleiding volgen aan een universiteit of hbo. De boekjes zijn bedoeld als aanvullende literatuur, naast het voorgeschreven studiemateriaal.
Dit deeltje biedt de student een ideale mogelijkheid om snel inzicht te krijgen in het mededingingsrecht.

Van nul tot nu deel 4 (stripboek) boek Thom Roep pdf


Download PDF Online lezen



De vaderlandse geschiedenis vanaf 1940 in stripvorm.

Download Pim Ras, fotograaf - Pim Ras pdf


Download PDF Online lezen



Met zijn onvergetelijke foto van Karst T. won Pim Ras 'De Zilveren Camera'. Waar veel van zijn collega's op 30 april 2009 in Apeldoorn na de dollemansrit met verschrikkelijke gevolgen als aan de grond genageld bleven staan, daar stuwde zijn nieuwsneus Pim Ras naar de zwarte Suzuki. In een split second schoot hij het beeld van Karst T.. met als bijzonderheid de ontstelde gezichten van de koninklijke familie in de bus op de achtergrond.

Pim Ras is niet alleen een vooraanstaand.

Thursday, January 10, 2019

Malpas; mijn nacht / 3 .pdf download Indigo Bloome


Download PDF Online lezen



Als Livy de uitnodiging van de mysterieuze M aanneemt, die haar een nacht lang wil aanbidden, zonder verplichtingen of gevoelens, zet ze niet alleen haar hart, maar ook haar veilige wereld op het spel. Hun verslavende, gevaarlijke en gepassioneerde relatie leidt hen naar hoogtes en diepten die ze nooit eerder ervaren hebben. In het laatste deel van de Mijn nacht-trilogie komt Livy voor de grootste uitdaging tot nu toe te staan. De Mijn nacht-trilogie is zinderend en stout. Precies zoals we van Jodi Ellen Malpas kunnen verwachten.

Jodi Ellen Malpas is ook bekend van de ‘Mijn man’ trilogie.

Stadse beesten boek - Remco Daalder .pdf


Download PDF Online lezen



Stadse beesten vertelt de levendige en verrassende geschiedenis van dieren in de stedelijke omgeving van Amsterdam en hun relatie tot de meest dominante diersoort: de mens.

Heb vertrouwen boek .pdf Mitch Albom


Download PDF Online lezen



Wanneer een rabbi hem benadert met het ongewone verzoek bij diens begrafenis zijn grafrede te houden, wordt Mitch teruggeworpen in de wereld van geloof die hij lang geleden achter zich had gelaten.

Ondertussen raakt hij bevriend met een zwarte voorganger voor dak- en thuislozen. In zijn conversaties met deze twee geestelijk leiders zoekt Mitch naar antwoorden op grote levensvragen als: hoe kun je blijven hopen als er.

Wednesday, January 9, 2019

Download Het volmaakte kleine stukje (pdf) Joost Zwagerman


Download PDF Online lezen



Tussen 1976 en 1989 publiceerde Kees Fens in het weekblad De Tijd een lange reeks columns onder het pseudoniem A.L. Boom. Het bracht velen ertoe zich op het blad te abonneren. Joost Zwagerman zocht voor Het volmaakte kleine stukje de mooiste stukken van de schrijver bij elkaar, niet alleen uit de 'periode A.L. Boom', maar ook uit de kleinere stukken die Fens nadien publiceerde. Deze bloemlezing geeft een compleet beeld van de essayist en miniaturist Fens, van voetbal tot.

Tuesday, January 8, 2019

Geef me de tijd boek Merkloos epub


Download PDF Online lezen



Poëziekenner Henk van Zuiden heeft in Geef me de tijd de prachtigste gedichten gebundeld die gaan over de herfst van het leven. Poëzie over ouder worden, ouderdom en alle onderwerpen die bij het ouder worden aan bod komen zijn bij elkaar gebracht.

Monday, January 7, 2019

Als zand door mijn vingers boek Tineke Beishuizen pdf


Download PDF Online lezen



Wanneer Emma van der Merwe haar zuster Floor bezoekt omdat die jarig is, treft zij een leeg huis aan. Floor, die alleen woont sinds haar man jaren geleden in gezelschap van zijn vriendinnetje bij een vliegtuigongeluk om het leven is gekomen, is gezien de staple kranten op de deurmat al geruime tijd weg.
De verdwijning van Floor is het begin van Emma. Tijdens haar zoektocht naar Floor dringt het steeds sterker tot haar door dat ze de mensen om zich heen nooit echt gekend heeft. Ook haar eigen zusje.

Sunday, January 6, 2019

Chourmo boek - J.-C. Izzo .epub


Download PDF Online lezen



Fabio Montale heeft ontslag genomen uit het politiekorps van Marseille en leidt een rustig leventje te midden van zijn vrienden. Totdat zijn nicht Célou opduikt. Zij vraagt hem op zoek te gaan naar haar zoon Guitou die van huis is weggelopen. Montale trekt zijn oude wijk weer in en al snel staat hij opnieuw oog in oog met haat, racisme en geweld. In de krant leest hij over de moord op een Algerijnse historicus en een onbekende jongeman, en hij concludeert dat zijn neef dood is. Montale wil weten waarom.

Saturday, January 5, 2019

Suske en Wiske / 237 De snikkende sirene ebook - Willy Vandersteen .pdf


Download PDF Online lezen



SUSKE EN WISKE
Delen 1 t/m 66 verschenen in zwart-wit. Deze delen zijn in die uitvoering niet meer verkrijgbaar, maar werden wel in kleur in de serie hernomen vanaf nummer 67.
67. De poenschepper
68. Het eiland Amoras
69. De nerveuze Nervi
70. De spokenjagers
71. Wattman
72. Jeromba de Griek
73. Het zoemende ei
74. De koddige kater
75. Het mini-mierennest
76. De ijzeren schelvis
77. De apekermis
78. De Dulle Griet
79. De zeven snaren
80. De brullende berg
81. De circusbaron
82. De gramme huurling
83. De straatridder
84. De stemmenrover
85. De schone slaper
86. Tedere Tronica
87. De vliegende aap
88. De tamtamkloppers
89. De dolle Musketiers
90. Sjeik El.

Friday, January 4, 2019

De woorden van mijn ziel boek Irene Bond pdf


Download PDF Online lezen



Met mijn Nederlands en Engelstalige gedichten en proza neem ik jullie mee in mijn reis naar zelfliefde na de ontmoeting van mijn zielsliefde. Mijn emotionele pijn, verdriet, frustratie en liefde hebben woorden gekregen. Het zijn de woorden van mijn ziel. Sinds oktober 2017 ben ik gedichten gaan schrijven en heb zo mijn pijnstukken kunnen verwerken. Ik hoop met mijn woorden anderen te kunnen helpen en te inspireren.

Diep verborgen
Een masker van verdriet
Als het masker is gevallen
Zijn het emoties die je ziet

De naakte waarheid
Eerlijk en puur
Onvoorwaardelijke liefde
Ontwaakt het innerlijk vuur

Wat een man is boek David Szalay epub


Download PDF Online lezen



Negen mannen. Allen in een verschillende levensfase, allen weg van huis, en allen proberen ze – in de buitenwijken van Praag, naast een Belgische snelweg, in een goedkoop Cypriotisch hotel – te begrijpen wat het betekent om te leven, in het hier en nu. Szalay trekt een lijn van de lente van de jeugd tot de winter van de oude dag, en brengt in Wat een man is deze verschillende levens samen om mannen te laten zien zoals ze zijn: lachwekkend en niet in staat zich goed uit te drukken, shockerend en verachtelijk, levenslustig, meelijwekkend, hilarisch en vol oprecht verlangen. Terwijl de jaren deze mannen achtervolgen, wordt de.

Thursday, January 3, 2019

BEATLES-ONSTERFELIJKE LEGENDE .pdf download Merkloos


Download PDF Online lezen



De geschiedenis van de Beatles. Dit boek bevat veel zwart-wit en kleurenfoto's ( op groot formaat) plus een discografie. Veel achtergrondinformatie in de vorm ISBN-10: 9036607841, ISBN-13: 9789036607841, prijs: 18.00 EURO (incl. BTW & verzendkosten), BEATLES-ONSTERFELIJKE LEGENDE Vergelijk. Merkloos · Mok 50 jaar. Keramiek; Multi colour. Mok 50 jaar met de tekst: Hoera 50, je begint nu aan de tweede jeugd! Eindelijk 50! En eeuwig jong! Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Clifford, Mike - The Beatles. Een onsterfelijke legende. Op zoek naar een Muhammad Ali Beker? Muhammad Ali Bekers koop je eenvoudig online bij bol.com ✓ Vele aanbiedingen bij bol.com ✓ Gratis retourneren BEATLES-ONSTERFELIJKE LEGENDE. Nederlandstalig; Hardcover Merkloos · Spelen en leren met magneetjes - Vormen. spelen en leren met magneetjes. De geschiedenis van de Beatles. Dit boek bevat veel zwart-wit en kleurenfoto's ( op groot formaat) plus een discografie. Veel achtergrondinformatie in de vorm Eet je pizza in Funny Line stijl van dit vrolijke en unieke pizzabord. Een pepperoni, al funghi of quattro formaggi, elke pizza is… Meer. 46, 95. 1 - 2 weken . Keramische mok met oor van een stevige kwaliteit en voorzien van een officiële licentie. Deze mok wordt verzonden in een stevige… Meer. 12, 99. 2 - 5 dagen.

Geillustreerde legergeweren encyclopedie boek - A.E. Hartink .epub


Download PDF Online lezen



De mensheid is altijd gefascineerd geweest door vuurwapens. Militaire geweren hebben een grote rol gespeeld in de oorlogvoering, vooral in deze eeuw. Over het algemeen is het de burger niet toegestaan automatische legergeweren en pistoolmitrailleurs in zijn bezit te hebben, maar toch zijn veel wapenliefhebbers gefascineerd door de techniek en de vormgeving ervan. In vele landen zijn militaire geweren in een semi-automatische versie wel toegestaan voor de schietsport. Om deze groep gebruikers en ook de schare wapenliefhebbers aan uitsteken de informatie te helpen is deze encyclopedie samengesteld. De meeste gangbare merken, modellen en.

Hoe origineel is grafiek? pdf download (F. Van Der Linden)


Download PDF Online lezen



De problematiek van originaliteit in grafiek staat centraal in dit essay dat het resultaat is van een onderzoek in opdracht van de Nederlandse Vereniging van Schrijver: Linden, Fons van der. Titel: Hoe origineel is grafiek? Uitgever: De Bilt Cantecleer 1992. Bijzonderheden: Paperback, 21 cm, 94 pp. Ills.: zwart/wit De problematiek van originaliteit in grafiek staat centraal in dit essay dat het resultaat is van een onderzoek in opdracht van de Nederlandse Vereniging van Schrijver: Fons van der Linden. Titel: Hoe origineel is grafiek? ISBN: 9789021320403. Uitgever: Cantecleer. Bijzonderheden: 9789021320403 - staat: goed. Fons van der Linden (1923-1998) was een Nederlands grafisch ontwerper en auteur ISBN 90 213 0740 5; Hoe origineel is grafiek Cantecleer, De Bilt, 1992. der - Hoe origineel is grafiek? Over het onderscheiden en onderkennen van originaliteit in grafiek. Schrijver: Linden, Fons van der. Titel: Hoe origineel is LET OP op zondag en maandag beantwoorden wij geen mailsOnze boeken van internet staan niet in de winkel. Het kan daar wel worden afgehaald als u Schrijver: Linden, Fons van der. Titel: Hoe Is computergrafiek origineel? En als De vraag naar de originaliteit van grafiek is te lang onbeantwoord gebleven. Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten). Meer info: Het onderscheiden en onderkennen van orginaliteit in grafiek. Wat is grafiek en wanneer is grafiek origineel?

Wednesday, January 2, 2019

Vegalicious .pdf download Alice Hart


Download PDF Online lezen



Zowel vegetariërs als vleeseters zullen genieten van de heerlijke recepten uit Vegalicious. Je maakt kennis met een verrukkelijke vegetarische keuken: verse ingrediënten, smakelijke gerechten, klassieke én originele recepten, voor alle gelegenheden, van kleine hapjes tot grote diners. Vegalicious staat vol tips voor snelle gerechten, bevat complete menu’s en heeft recepten die stap voor stap uitgelegd worden en zo ook tot inspiratie dienen voor eigen lekkere variaties. En het bevat recepten van topkoks voor speciale gelegenheden. Het ultieme boek voor iedereen die altijd of af en toe geen vlees wil eten!

Tuesday, January 1, 2019

Boek Schetsboek van Jeroen Bosch Annemarie Bon pdf


Download PDF Online lezen



Jeroen Bosch is een wereldberoemde schilder. Hij leefde ruim 500 jaar geledenin Den Bosch. Er is niet veel over zijn leven bekend, zeker niet over zijnjeugd. Maar als je zijn schilderijen bekijkt, weet je meteen dat hij veelfantasie en talent had.In dit boek lees je over de jonge Jeroen. Het is net alsof je in zijnschetsboek kijkt. Hij schrijft en tekent met veel fantasie en humor over dewereld om hem heen. Zo kom je ook van alles te weten over het leven in zijntijd: bijvoorbeeld over hoe je als schilder eerst verf en kwasten moest maken,over bedelaars en goochelaars op de markt, en over de bouw van de groteSint-Janskathedraal.Duik in de wereld van de jonge Jeroen Bosch!