Friday, August 31, 2018

BEDREIGDE EN KWETSBARE VOGELS IN NED. boek Van Ewyk epub


Download PDF Online lezen



BEDREIGDE EN KWETSBARE VOGELS IN NED. 1e druk is een boek van Van Ewyk uitgegeven bij Fontaine Uitgevers B.V.. ISBN 9789060974254

BEDREIGDE EN KWETSBARE VOGELS IN NED.

Download Kennis licht op pdf Melk


Download PDF Online lezen



Blauw ledlicht vermindert kwaliteit van melk Gerelateerde Kennis in melk lichtgevoelig en riboflavine absorbeert licht in een smalle band, Melk, W.P., Kennis licht op. Een inleiding in de filosofie, Avo, € 8,90, Melkie · Ludwig Schneller - Kent Gij Hem? Een levensbeeld van den heiland, aan de hand "Blauwe melk, vloeibaar licht, kleuren die van kleur veranderen, een doolhof Bovendien maak je op een leuke manier kennis met wetenschap en techniek." Zoeken: Licht, 16148 resultaten gevonden, pagina 326 van 200. Meilof, Jan - Een wereld licht en vrij (ISBN:906861195x) . Melk, W.P. - Kennis licht op. Schrijver: Melk, W.P.. Titel: Kennis licht op. Een inleiding in de filosofie. Taal: Nederlands. Uitgever: Avo. Bijzonderheden: Prijs: € 8,90 (Excl. verzendkosten) u uw tweedehands boeken. Zoeken: Licht, 16808 resultaten gevonden, pagina 68 van 200. Melk, W.P. - Kennis licht op. Een inleiding in de filosofie, Melk Zoeken: Licht, 16529 resultaten gevonden, pagina 8 van 200. 32 pag. UITSTEKEND EXEMPLAAR, € 17,00, Frans Melk button Melk, W.P. - Kennis licht op. Botton, Alain de, De troost van de filosofie, Atlas, € 12,50, Medioburgensis · Melk, W.P. - Kennis licht op. Een inleiding in de filosofie, Melk, W.P., Kennis licht op. Al lang is bekend dat licht in ongeordende media, zoals mist of melk, verdwaalt: na een Kennis over hoe licht door een fotonisch kristal beweegt, is belangrijk.

Wednesday, August 29, 2018

Au, Koppie Krauw boek Vivian den Hollander epub


Download PDF Online lezen



ï»'De groep van Manon doet een project over dieren en iedereen mag zijn huisdier meenemen. De klas lijkt wel een dierentuin! Poes Droppie schiet van schrik in de gordijnen als er een hond binnenkomt. ­Gelukkig weet Luciano de poes weer naar beneden te krijgen.
Luciano krijgt hierdoor zo de smaak
te pakken dat hij De club van vier voorstelt om dierenredders te worden. Samen gaan ze op zoek naar dieren die hulp nodig hebben. Ze vinden de eigenaar van een verdwaalde
papegaai, redden een schaap uit het water en mogen zelfs mee in de
dierenambulance.

Het Anarchistisch Pandemonium boek Robert D. Kaplan epub


Download PDF Online lezen



Het Anarchistisch Pandemonium is een boek van Robert D. Kaplan

Tuesday, August 28, 2018

Koekschrift Van Een Kookgek download PDF Joop Braakhekke


Download PDF Online lezen



Dit is een boek van melk en honing. Een lekker boek dus. Maar ook en vooral een bijzonder geschrift, want gerechten maken alleen op basis van koek, wie houdt dat nu voor mogelijk? In dit koekschrift van een kookgek is een bonte verzameling recepten opgenomen waarin steeds een van de bijzondere ontbijtkoeksoorten is verwerkt. Er zijn recepten voor snacks en tussendoortjes, soepen, vlees, en gevogeltegerechten, groenteschotels en natuurlijk voor aparte desserts en zoete gerechten. De gerechten.

Dagen Van Geluk .pdf download Catherine Cookson


Download PDF Online lezen



DROMEN VAN GELUK Ze overleed enkele dagen voor haar tweeënnegentigste verjaardag. Op bol.com vind je alle boeken van Catherine Cookson. Ze overleed enkele dagen voor haar tweeënnegentigste verjaardag. Op bol.com vind Mijn mening over het boek Een kans op geluk van Catherine Cookson. Londen, 1960. Hannah is getrouwd met Humphrey Drayton. Op het eerste gezicht zijn ze gelukkig samen, maar de waarheid is anders. Humphrey laat Hannah. Dagen van geluk. Londen, 1960. Hannah is getrouwd met Humphrey Drayton. Op het eerste gezicht zijn ze gelukkig samen, maar de waarheid is anders. Dagen van geluk (hardcover). Londen, 1960. Hannah is getrouwd met Humphrey Drayton. Op het eerste gezicht zijn ze gelukkig samen, maar de waarheid is Catherine Cookson (1906 - 1998) begon pas te schrijven op haar vierenveertigste, maar groeide uit tot een van de meest gelezen en succesvolste schrijvers Op het eerste gezicht zijn ze gelukkig samen, maar de waarheid is anders in de roman Dagen van Geluk van C. Cookson. Humphrey laat Hannah vaak alleen Londen, 1960. Hannah is getrouwd met Humphrey Drayton. Op het eerste gezicht zijn ze gelukkig samen, maar de waarheid is anders. Humphrey laat Hannah Dagen van geluk (hardcover). Londen, 1960. Hannah is getrouwd met Humphrey Drayton. Op het eerste gezicht zijn ze gelukkig samen, maar de waarheid is Troost en geluk 1e druk is een boek van Catherine Cookson uitgegeven bij Boekerij. Ze overleed enkele dagen voor haar tweeënnegentigste verjaardag.

Alleen Huilebalken Hebben Spijt download PDF Peter de Vries


Download PDF Online lezen



In het boek beschrijft Peter uitvoerig hoe zijn veelbesproken vriendschap met Heineken-ontvoerder Cor van Hout tot stand is gekomen, maar ook verhaalt hij uitgebreid over een aantal geruchtmakende moordzaken dat Nederland lang in de ban heeft gehouden en waarin hij soms spectaculaire ontdekkingen heeft gedaan. Ook doet Peter uit de doeken hoe hij de laatste voortvluchtige Heineken-ontvoerder Frans Meijer in Zuid-Amerika heeft opgespoord en tot welke complicaties dat leidde..

Monday, August 27, 2018

boek Trilogie voor beginners Herman Brusselmans epub


Download PDF Online lezen



Technisch gezien is Trilogie voor beginners geen trilogie, maar weten beginners veel. In ieder geval bevat deze bundeling drie - zij het dus los van elkaar staande - boeken, en niet meteen de minste: het zijn de eerste drie publicaties van Herman Brusselmans. Van Het zinneloze zeilen (1982), Brusselmans' opzienbarende debuut alsmede een verhalenbundel, waren de meeste critici en talloze lezers urenlang niet goed. Prachtige ogen (1984), zijn allereerste roman, werd zowel hoog de lucht in geprezen ais nog hoger de grond in geboord. De man die werk vond (1985), zijn legendarische cultroman,.

Sunday, August 26, 2018

Basishandleiding Excel 2019 boek Anton Aalberts pdf


Download PDF Online lezen



Basishandleiding Excel 2019 1e druk is een boek van Anton Aalberts uitgegeven bij Bijleveld, Uitgeverij. ISBN 9789055482733

Thursday, August 23, 2018

boek Corporate Universities Martijn Rademakers epub


Download PDF Online lezen



Corporate Universities bevat een schat aan strategische concepten, instrumenten en inspirerende voorbeelden waarmee senior managers en HRD-professionals direct aan de slag kunnen. Antwoorden zijn te vinden op vragen als:

- Hoe kan ik mijn corporate university inzetten bij het vernieuwen, implementeren en optimaliseren van strategie?
- Wat voor corporate university past het beste bij mijn organisatie?
- Hoe creëer ik een corporate university met strategische impact?

Multinationals, nationale spelers en (semi)overheidsorganisaties delen in dit boek hun lessons learned, inzichten en tips over de ontwikkeling en inzet van hun eigen corporate.

In de Schaduw van de Raaf 2 - De torenheer boek Anthony Ryan pdf


Download PDF Online lezen



In de Schaduw van de Raaf 2 - De Torenheer

'Ik had de lessen geleerd van de zweep en de knuppel, en mijn eigen bloed geproefd als het vrijelijk stroomde. Ik had geleerd slaaf te zijn. Zo noemden ze me en dat was ik. Vergeet de onzin die u er later misschien over hebt gehoord of gelezen. Ik ben nooit, op geen enkel moment, een held geweest.'

Hij heeft vele namen. Zwaard van het Rijk, de Jonge Havik, het Zwarte Lemmet. Voor de raadselachtige stammen van het Grote Noordwoud was hij Beral Shak Ur, de Schaduw van de Raaf. Zijn echte naam is Vaelin Al Sorna. Hij is de grootste.

BESCHERMHEER .pdf download Niven


Download PDF Online lezen



Essef - Phssthpok is een Pak. Hij is Beschermheer en gaat op reis naar ons zonnestelsel om een groep Pak's te "beschermen" die daar ruim twee miljoen jaar geleden naartoe zijn vertokken.

Tuesday, August 21, 2018

Wereld in wanorde boek - Craig Harline .epub


Download PDF Online lezen



In Wereld in wanorde maken we kennis met Maarten Luther in de cruciale eerste jaren van diens kruistocht tegen Rome. Craig Harline toont ons Luther als briljant, maar ook grillig en zelfingenomen monnik, eindeloos tobbend over zijn zielenheil en de verderfelijkheden van zijn tijd. We volgen hoe Luthers opvattingen hem in conflict brengen met geleerden, priesters, bisschoppen, vorsten en uiteindelijk de paus. En hoe dit conflict uitmondt in een van de belangrijkste keerpunten in de wereldgeschiedenis: de Reformatie.

Craig Harline beschrijft niet alleen de religieuze discussies, maar ook het politieke gekonkel en de vele bondgenootschappen die zich rondom en.

The broken promised land boek - Arie van Geest .pdf


Download PDF Online lezen



Na een onderbreking van bijna een jaar van zijn schilderactiviteiten ontstond eind 2011 het schilderij The sleeping Giant I. Achteraf gezien was dit de kennismaking met de schilderijenreeks The Broken Promised Land, die nu vijf jaar later bijna vijftig doeken omvat. De tuin van zijn Franse zomerverblijf is de steeds terugkerende locatie die Arie van Gees kiest als vertrekpunt, om er de solitaire protagonisten, meestal opgedoken in de droom, een rol van betekenis te laten vertolken. De zachte waanzin van het illusoire is het belangrijkste ingrediënt waaraan een schilderij in Arie's ogen moet voldoen. In het botanische labyrint van schijn en wezen geven de oude bekenden uit zijn oeuvre.

Lekker Gezond Omega-3 pdf download (M. van Aalten)


Download PDF Online lezen



Lekker gezond

Omega-3

Prijs: 14,95

ISBN: 978-90-76218-95-3

Uitvoering: paperback met flappen

Omvang: 144 p.

Formaat: 230 x 230 mm

Het is wetenschappelijk bewezen dat een dieet met veel omega-3 vetzuren tot een betere gezondheid leidt. Lekker Gezond Omega-3 verklaart de internationale trend, geeft uitleg, aanvullende tips en natuurlijk 50 toegankelijke en smakelijke gerechten die passen bij een gezonde levensstijl.

KLEINE IJSBEER boek H. de Beer pdf


Download PDF Online lezen



KLEINE IJSBEER

Monday, August 20, 2018

PAARDEN BETER BEGRIJPEN boek - I. Neumann-Cosel-Nebe .pdf


Download PDF Online lezen



Paardengedrag is bijna altijd evenwichtig en gebaseerd op vertrouwen en wederzijds begrip. Toch staat u als paardenliefhebber vaak perplex en weet u niet wat u moet doen. Net was hij nog uw beste kameraad en nu springt hij plotseling weg, steigert of gaat er vandoor, waardoor hij een gevaar is voor zichzelf en anderen. Is uw paard een onbekend en niet te doorgronden wezen? Dit boek helpt u het paard, zijn persoonlijkheid, zijn reacties en de eisen die bij stelt echt te begrijpen: op stalen in de wei,.

Muziek van het bloed ebook - Greg Bear .pdf


Download PDF Online lezen



Greg Bear: winnaar van de Hugo en Nebula Award.

Sunday, August 19, 2018

Download Protocol voor orienterend onderzoek (pdf) Auteur Onbekend


Download PDF Online lezen



Protocol voor orienterend onderzoek

Inn BoonsBoro 3 - Alles voor elkaar boek - Nora Roberts .epub


Download PDF Online lezen



Welkom in de Inn BoonsBoro! Het pand staat al eeuwen in hartje Boonsboro. Het is vervallen en rijp voor de sloop, maar redding is nabij: de drie broers Montgomery hebben het gekocht en willen het opknappen om er een Bed & Breakfast te beginnen. De Inn BoonsBoro... Ryder weet wel dat hij een bot was. Maar dat zijn moeder zonder overleg Hope Beaumont als manager voor de B&B aannam, irriteerde hem hevig. Inmiddels moet hij toegeven dat ze gelijk had. Hope is efficiënt en toegewijd. En sexy. En ongebonden, dus wat hem betreft staat niets een ongecompliceerde,.

Tuesday, August 14, 2018

boek Skilful Solos Philip Sparke epub


Download PDF Online lezen



ISkilful Solos/I past in het rijtje IStarter Studies/I,I Skilful Studies/I,I Super Studies/I en IStarter Solos/I, een succesvolle reeks van Philip Sparke. Net als de eerdergenoemde uitgaven bevat ISkilful Solos/Iwaardevol, motiverend speelmateriaal dat de keuze voor een methode aanvult. Nieuwe muzikale elementen komen in een logische volgorde aan de orde - om de ontwikkeling van de complete muzikant te bevorderen. Uitgave met cd: De voordelenvan het spelen met begeleiding - hetzij op de piano, hetzij op de cd - zijn dat de beginnende speler de belangrijke.

Download On the Move 2 (pdf) Pierre e.a.


Download PDF Online lezen



Bij de leergang On the Move hoort een handleiding voor docenten. In de handleiding staan nuttige aanwijzingen, handige tips, oplossingen en tapescripts.

Download Denk wat je wilt, doe wat je droomt (pdf) Gijs Jansen


Download PDF Online lezen



''Psycholoog Gijs Jansen biedt een handleiding om weer met beide benen op
de grond te komen ... Door de vele oefeningen is Denk wat je wilt, doe wat je
droomt meer een werkboek dan een leesboek. Een groot deel van de oefeningen
is gebaseerd op de Acceptance and Commitment Therapy (ACT), onderdeel van
een nieuwe wind in therapieland .. Iedereen die het gevoel heeft dat zijn ratio
hem tegenwerkt, kan baat hebben bij deze aanpak.'' - Psychologie Magazine
Gijs Jansen leidt je door het doolhof van je verstand. Hij geeft tips en oefeningen om boven dat verstand uit te stijgen en.

HAND VOL MUSKADELLEN boek .pdf Joke Forceville-van Rossum


Download PDF Online lezen



ls in een almanak krijgt hier iedere dag van het jaar aandacht door een gedichtje, een spreuk of een stukje proza. Schr. noteert of kiest uit waar haar interesse het meest naar uitgaat en wat haar ontroert of bezighoudt. Zo zijn er kernachtige spreuken

Monday, August 13, 2018

Kindertandheelkunde ebook - Merkloos .pdf


Download PDF Online lezen



Het kind in ontwikkeling groeit en verandert. In uw praktijk krijgt u dan ook te maken met een patiënt met wie u in de loop der jaren steeds op een ander niveau communiceert. Bovendien heeft uw patiënt telkens aangepaste preventieve adviezen nodig. Ten slotte gelden ook veranderende regels en principes waar het de uitvoering van restauratieve zorg betreft. Kortom, de kernvraag blijft altijd: welke behandeling past het best bij de leeftijd van het kind?

Het nieuwe handboek.

Sunday, August 12, 2018

Skillslab-serie - Zorg voor woon- en leefomgeving 2 Kwalificatieniveau 2 Werkcahier boek .epub B. Bink


Download PDF Online lezen



Mensen die huishoudelijke zorg nodig hebben, zijn afhankelijk van anderen. Deze zorg vergt vaardigheden op het gebied van onderhoud van de woning, kleding en keukenapparatuur en bijvoorbeeld voeding. In de Skillslab serie zijn daarom twee uitgaven samengesteld over de zorg voor woon en leefomgeving, In en om het huis en In en om de keuken. De leerling leert vaardigheden uit te voeren en begrijpt de achterliggende redenen. De zorgsituaties waar de leerlingen gaan werken (thuiszorg of zorginstelling) zijn als uitgangspunt genomen. Op de bijgevoegde dvd zijn filmpjes te zien waarin de vaardigheden worden gedemonstreerd.

Het Venetiaans concerto download PDF Wim Belaen


Download PDF Online lezen



Een nooit eerder ontdekt vioolconcerto van Mozart komt in handen van topdiplomaat Lord Percy Ashdown. Verrukt door deze vondst wil hij het concerto delen met de wereld. Hij verzamelt een indrukwekkende groep van topmuzikanten en organiseert drie concerten. In Venetië, Wenen en Londen. Zijn dochter, de beeldschone Amelia, zal in Londen de vioolsolo spelen. Maar nog voor het eerste concert plaatsvindt, wordt het meisje met de dood bedreigd. De Venetiaanse opvoering afgelasten is geen optie. Kunnen de lokale rechercheurs en MI6 de moord voor de ogen van de wereld verhinderen?
Dit razend spannende verhaal dompelt je onder in een demonisch complot van.

Saturday, August 11, 2018

Download VOORBEREIDEN OP SUPERVISIE pdf Liet de Vries


Download PDF Online lezen



VOORBEREIDEN OP SUPERVISIE 1e druk is een boek van Liet de Vries uitgegeven bij Boom Uitgevers Amsterdam. ISBN 9789024413010

Dit boek is bedoeld voor HBO-studenten die stage (gaan) lopen in het kader van een beroepsopleiding waarin het omgaan met mensen centraal staat. Het dient zowel ter voorbereiding als ondersteuning tijdens het stageleerproces.

Thursday, August 9, 2018

Dutch DJs boek Anthony Donner pdf


Download PDF Online lezen



Dutch DJs 1e druk is een boek van Anthony Donner uitgegeven bij Dutch Djs. ISBN 9789082528800

Het grootste DJ boek ooit gemaakt!
Al meer dan 160 keer in de internationale media belicht!
Het Dutch DJs boek is het grootste en meest omvangrijke koffietafelboek over de mens achter de Nederlandse DJ/Producer - en hoe deze zijn grenzen verlegt. Daarnaast staat het vak als DJ/producer centraal en de industrie waarin zij werkzaam zijn. De hoofdrolspelers in dit boek zijn de tweehonderd invloedrijke geïnterviewde Nederlandse DJ/Producers uit meer dan 40 dance-stromingen en uit vier verschillende generaties. Om het plaatje compleet te maken zijn er ook nog eens.

Wednesday, August 8, 2018

Download Il Divino en de dame (pdf) Marijke Peyser


Download PDF Online lezen



Il Divino en de dame 1e druk is een boek van Marijke Peyser uitgegeven bij Idea Books. ISBN 9789069182650

Il Divino en de dame

Tuesday, August 7, 2018

Boek Relateren kun je leren Patricia van Lingen pdf


Download PDF Online lezen



Een opvallend pleidooi om opnieuw vrouw te durven zijn
Jarenlang was relatietherapeute en coach Patricia van Lingen op zoek naar de sleutel tot een liefdevolle relatie. Tot ze ontdekte dat die in zichzelf lag. Want pas als je zelf in balans bent, kun je ook een partner in balans aantrekken. Elk van ons heeft mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten in zich. Dat is goed, alleen is de voorbije decennia bij veel vrouwen de balans te veel naar de mannelijke kant doorgeslagen. Daardoor zijn ze het contact met hun eigen vrouwelijke kracht kwijtgeraakt. Dit boek leert je op een volledig andere manier naar jezelf en je relatie te kijken. Aan de hand van.

Boek Ziener van Zeven Wateren Juliet Marillier pdf


Download PDF Online lezen



Sibeal, de vijfde dochter van de heer van Zeven Wateren, wil niets liever dan druïde worden. Sibeals oom en leermeester, Ciarán, stuurt haar daarom naar het afgezonderde eiland Inis Eala. Eenmaal daar wil hij bepalen of zij het zware leven van een druïde wel aankan.Sibeal voelt zich enigszins verraden door Ciarán, maar een aangespoeld scheepswrak eist al snel al haar aandacht op. Een van de overlevenden van het wrak is de bard Felix, afkomstig uit Armorica, die kampt met geheugenverlies. Hij wint meteen het hart van Sibeal, maar door haar roeping kan en mag ze geen gehoor geven aan deze gevoelens.Als Felix zijn geheugen terug begint te krijgen,.

Monday, August 6, 2018

Wolf boek Mo Hayder pdf


Download PDF Online lezen



'Hayder schreef de spannendste psychologische thriller in lange tijd. En wanneer haar lezers daar eenmaal achter zijn, is het te laat en willen ze slechts één ding: wakker liggen en doorlezen.' de Volkskrant

Veertien jaar geleden werden twee verliefde tieners meedogenloos vermoord in een verlaten bos. De dader bekende schuld en ging de gevangenis in.

De herinneringen aan die moord spelen een gezin nu nog steeds parten. En in hun afgelegen huis op de heuvel keert de nachtmerrie terug...

'De ingewikkelde plot bouwt mooi en spannend op en heeft enkele twists die je doen duizelen: fantastisch gewoon!' Bangersisters.nl

Mo.

Sunday, August 5, 2018

VIERDE ERFGENAME boek Sheldon epub


Download PDF Online lezen



Corsica - Even buiten de kust, in een daverend noodweer, slaat de eigenaar van het kapitale jacht de Blue Skies overboord. Het is miljardair Harry Stanford, een van de rijkste mannen op aarde...Amerika - Harry Stanfords kinderen komen bijeen om te vernemen hoe de erfenis verdeeld moet worden. Tot hun verbijstering horen ze dat er nóg een erfgenaam is: een halfzuster Julia, geboren uit een verhouding van Harry en een van zijn vrouwelijke werknemers. Dit opzienbarende nieuws vormt het begin van een macaber spel...

Interne communicatie als managementinstrument boek - Huib Koeleman .epub


Download PDF Online lezen



In Interne communicatie als managementinstrument worden de verschillende functies van interne communicatie uitgebreid beschreven. Het boek geeft handreikingen voor het stapsgewijs onderzoeken en verbeteren van de interne communicatie. Hierbij wordt niet alleen aandacht besteed aan het verbeteren van de interne media, zoals het personeelsblad, e-mail en intranet. Ook wordt uitgebreid stilgestaan bij de communicatierol van lijnmanagers en.

1 Geografische verkenningen pdf download (G.A. de Bruijne)


Download PDF Online lezen



1 Geografische verkenningen is een boek van G.A. de Bruijne

De weg van de leider download PDF Dalai Lama


Download PDF Online lezen



De weg van de leider 1e druk is een boek van Dalai Lama uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047001072

De Dalai Lama en de Nederlandse consultant Laurens van den Muyzenberg zoeken tien jaar lang naar de betekenis van spiritualiteit voor de zakelijke wereld en leiderschap. De neerslag van die gesprekken is dit boek, waarin de Dalai Lama technieken aanreikt voor het verkrijgen van beter inzicht, balans en rust op persoonlijk niveau. Vervolgens geeft hij.

Saturday, August 4, 2018

STENEN EN MINERALEN VERZAMELEN boek Walter Schumann pdf


Download PDF Online lezen



STENEN EN MINERALEN VERZAMELEN 1e druk is een boek van Walter Schumann uitgegeven bij VBK Media. ISBN 9789052102351

Stenen en mineralen verzamelen is een praktische gids waarin zowel beginners als gevorderden allerlei tips vinden over hoe en waar men stenen en mineralren verzamelt en determineert. In het boek worden ook allerlei hulpmiddeleln en gereedschappen besproken die men bij het zoeken, schoonmaken, prepareren en determineren van stenen en mineralen gebruikt. Deze op de praktijk gerichte gids is verdeeld in vier delen: het verzamelen van stenen; het verzamelen van mineralen; benodigheden voor veldwerk; de verzameling thuis. Bovendien wordt.

Thursday, August 2, 2018

Frans De Jong boek Gerrit Jan de Rook pdf


Download PDF Online lezen



Frans De Jong

boek Module 1 tekstverzorging Nederlands voor het beroepsonderwijs mbv WP H. Aalberts epub


Download PDF Online lezen



Module 1 tekstverzorging Nederlands voor het beroepsonderwijs mbv WP

Markt, ongelijkheid, solidariteit download PDF


Download PDF Online lezen



marktdenken en de afbraak van de verzorgingsstaat in de jaren tachtig en negentig. Bezorgdheid dus over het Nederlandse regeringsbeleid in deze periode. Bezorgdheid ook, omdat de Partij van de Arbeid, waarvan men toch iets anders zou verwachten, een koers vaart die voor velen onvoldoende herkenbaar is als de koers van een linkse, progressieve, sociaal-democratische partij.

De auteurs behandelen op een fundamentele en tegelijk concrete manier allereerst een bepaalde maatschappelijke problematiek, dan het overheidsbeleid in de jaren tachtig en negentig en tenslotte enkele hoofdlijnen van een alternatief beleid. Zij benaderen de problematiek vanuit de.

Wednesday, August 1, 2018

Broncode verpakte editie boek Eric Smit epub


Download PDF Online lezen



De broncode is een reconstructie van het onwaarschijnlijke, maar waargebeurde verhaal van de Nederlandse televisiereparateur Jan Sloot die erin slaagde een wereldschokkende coderingstechnologie te ontwikkelen.

In maart 1999 raakte de kroonprins van Philips, Roel Pieper, geïntrigeerd door de ontdekking van Jan Sloot. Hij nam hij de uitvinding mee naar het hart van Silicon Valley om er geldschieters voor te vinden. Binnen enkele jaren zou de revolutionaire.