Saturday, June 30, 2018

Adelaar is geland boek - Dolf Koning .pdf


Download PDF Online lezen



September 1943: het tij is gekeerd voor Duitsland, de oorlog lijkt verloren. Dan bedenkt de Abwehr een geniaal plan om terug te slaan. Op 6 november zal Winston Churchill vrijwel onbeschermd een weekend doorbrengen in het vredige Engelse dorpje Studley Constable - een unieke kans om Duitslands grootste vijand uit te schakelen. Slechts één man kan deze opdracht succesvol uitvoeren: luitenant-kolonel Kurt Steiner, die vanwege insubordinatie naar een strafkamp op de.

Thursday, June 28, 2018

Mode Illustratietechnieken boek .pdf Maite Lafuente


Download PDF Online lezen



Met talrijke afbeeldingen en korte, verklarende teksten maakt dit boek je stap voor stap vertrouwd met de belangrijkste technieken voor mode-illustratie. Daarnaast leer je de basismethoden van het illustreren van mode.
De illustraties in dit boek zijn ge•nspireerd op ontwerpen van bekende modeontwerpers als Paul Poiret, Madeleine Vionnet, Coco Chanel en Crist—bal Balenciaga. Deze laten je zien hoe je een techniek bij het illustreren van een bepaald kledingstuk optimaal kunt inzetten en bieden bovendien een goed overzicht van de geschiedenis van de mode in de 20e eeuw.

Wednesday, June 27, 2018

Kijken naar een droomscherm ebook - Solange Leibovici .pdf


Download PDF Online lezen



Film en psychoanalyse worden in hetzelfde jaar geboren en geven allebei uitdrukking aan een wereld die gefascineerd is door beweging, verandering, wetenschap en moderne kunst. Beide baseren zich op verhalen over liefde, angsten en conflicten - en op de wijze waarop deze tot uitdrukking worden gebracht. Film houdt zich net als psychoanalyse bezig met het magische karakter van dromen en fantasieën, met onbewust gemis en de dynamiek van het verlangen..

Tuesday, June 26, 2018

Praktisch Projectmanagement pdf download (Ten Gevers)


Download PDF Online lezen



Praktisch projectmanagement 1 is een degelijke, complete leidraad bij het opzetten en realiseren van allerlei typen projecten. Het boek geeft antwoorden op alle mogelijke vragen rond projectmanagement. Al vele jaren onderscheidt Praktisch projectmanagement 1 zich door de praktische benadering, waarbij stapsgewijs de levenscyclus van een project wordt gevolgd, en door de heldere schrijfstijl. In deze vierde, herziene druk zijn de nieuwste inzichten en methodieken verwerkt. Daarnaast zijn veel handige tips toegevoegd die je helpen effectief om te gaan met valkuilen die je in de praktijk tegenkomt.
Ten Gevers is voormalig.

Download Passione (pdf) G. Contaldo


Download PDF Online lezen



Op achtjarige leeftijd begon Gennaro Contaldo al te werken in de keuken van lokale restaurants in Amalfi. In 1969 verhuisde hij naar Engeland; hij reisde van de Midlands naar Loch Lomond. Daar deed hij ervaring op in allerhande restaurantjes en leerde alles over de plaatselijke producten. Vervolgens werkte hij als chef-kok in verschillende Londense restaurants, voordat hij dat van zichzelf - Passione- opende.
Gennaro's deskundigheid heeft geleid tot samenwerking met een aantal van Engeland's beroemdste chef-koks- onder wie Jamie Oliver, in wiens televisieprogramma's hij regelmatig zijn opwachting heeft gemaakt.

De Go-Speelster pdf download (Shan Sa)


Download PDF Online lezen



Het is 1931 en het Chinese Mantsjoerije is bezet door de Japanners. Terwijl de aristocratie de onderdrukking probeert te vergeten en aan het feesten is, speelt een zestienjarig meisje het Japanse bordspel go op het Plein van de Duizend Winden. Haar handen verzetten trefzeker de stenen en op het speelveld verslaat ze al haar tegenstanders behalve één, een Japanse officier, vermomd als Chinees. Beurtelings lezen we de ervaringen van het schoolmeisje en die van de officier.

Het kleine leven van Norbert Jones boek .pdf Marloes Kemming


Download PDF Online lezen



De zevenenzeventigjarige Norbert Jones leidt een ogenschijnlijk rustig leven. Hij heeft een liefdevol huwelijk, een ambitieuze dochter en geniet sinds twaalf jaar van zijn pensioen. Vol overgave stort Norbert zich op zijn favoriete bezigheid: verzamelen.

Ruim negentienduizend voorwerpen vonden in de loop der jaren hun weg naar Norberts garage. Ieder object uniek, verzameld in een poging iets van het verleden te behouden. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt Norbert gedwongen zich de vraag te stellen: wat te doen met zijn unieke collectie? Een proces van loslaten begint, waarbij Norbert niet alleen afscheid moet nemen van zijn collectie, maar ook van zijn.

Monday, June 25, 2018

Cool ! Ik Kook Met Mama boek .epub N. Valmary


Download PDF Online lezen



Als moeder weet Nathalie Valmary als geen ander dat koken iets is voor het h gezin. Samen bood schappen doen, lekkere dingen uitkiezen, wassen, schillen, raspen, deeg kneden: feest!
Door met je kinderen te koken, leer je ze niet alleen gezond te eten en smaken te onderscheiden, maar ook om in teamverband te werken. Nathalie heeft, omringd door haar kinderen, een vijftigtal heerlijke recepten bedacht die makkelijk samen klaar te maken zijn.
Dus duik met de kinderden de keuken in om de lekkerste dingen te bereiden want samen koken is cool!

Kraaien tellen boek Lucas de Waard pdf


Download PDF Online lezen



Tobias is een veegwagenbestuurder die het liefst met rust gelaten wordt. Maar als zijn zus en geestverwant een einde aan haar leven maakt, begint zijn omgeving steeds meer van hem te verlangen. Terwijl Tobias probeert zijn wereld schoon te houden, stapelt het vuil zich langzaam op.

Sunday, June 24, 2018

Mondo Nero download PDF Yolanda Halmans


Download PDF Online lezen



Jeanne leeft een goed leven met een bloeiende carrière en leuke vriendinnen in hartje Amsterdam.
Dan ontmoet ze Ralf, wordt verliefd en alles lijkt nog mooier.
Maar Ralf heeft duistere geheimen. Haar wereld stort in. Maar kan ze nog zonder zijn liefde?
Wanneer ze hem besluit te vertrouwen wordt een vriend van Ralf vermoord is hij gebrand om de moordenaar te vinden. Jeannie wordt meegesleurd in een wereld vol lust en verraad.

De thriller Mondo Nero sleept je mee in een wereld vol vooroordelen.
Rauwe seks, absurde complotten, moord en liefde spelen een grote rol in dit boek.

Stukken Beter Schrijven boek - Natasja Loomans .epub


Download PDF Online lezen



Zo wordt schrijven makkelijker en leuker - Volledig geactualiseerde herdruk van een jarenlange bestseller - Met uitgebreide aandacht voor alle social media - Inclusief 50 tips voor schrijvers die verder willen Brieven, mails, offertes, of blogs, twitter of Linkedin; veel mensen vinden schrijven moeilijk. En dat is jammer want door de moderne media doen we het steeds vaker! Stukken beter schrijven geeft je een andere.

De Stem Van De Wetenschap boek - K. van Berkel .pdf


Download PDF Online lezen



Dit product is Als nieuw

Saturday, June 23, 2018

Golf .pdf download Mark Wood


Download PDF Online lezen



Flowmotion is een baanbrekende techniek die gebruik maakt van de meest geavanceerde digitale technieken. De stroboscopische foto's op groot formaat laten alle aspecten van de beweging zien, niet alleen slecht opvallende onderdelen ervan. Onder de foto's staan kadertjes met aanwijzingen en een balk onderaan de bladzijde geeft belangrijke fasen van een slag en de momenten om te stoppen of te beginnen aan. Al deze elementen samen maken de flowmotion uitgaven tot de effectiefste hobbygidsen die er zijn.
In dit boek vind je tips van pro's om je golfswing te perfectioneren en je golfspel te verbeteren. Met een PGA-instructeur die elke slag en techniek uitzondelijk gedetailleerd.

De bruid en de kogel ebook - Arie Storm .pdf


Download PDF Online lezen



Nostalgie zonder heimwee
'Het was buiten lauwwarm en ik voelde me gelukkig, ik probeerde me in elk geval gelukkig te voelen, ik had echter weer last van die onrust, maar ik wist dat ik daarvan verlost zou zijn als ik me alles weer voorstelde zoals het was, als ik me zou verplaatsen door de tijd, als ik erin zou slagen nu toch echt bij die dag betrokken te zijn, de huwelijksdag van mijn zus, inclusief de geuren ervan, het zicht, de kleuren, het geluid, en die knal, die fatale knal -'
In De bruid en de kogel zijn de schokkende gebeurtenissen tijdens de bruiloft van.

Thursday, June 21, 2018

Download Diakonie in verleden en heden pdf Auteur Onbekend


Download PDF Online lezen



11.90 EURO (incl. BTW & verzendkosten), Wen van Auteur Onbekend. Luisterbijbel (dubbel-cd) Onbekend Diakonie in verleden en heden Onbekend. Onbekend, De Veluwe van toen, History, Ljubljana, 1997 prima ex. Kroniek rondon PUURVEEN en zijn bewoners in verleden en heden. Maria Stichting, College bestuur v/h/ Evangelisch Luthers Diaconie Oude Mannen- en Vrouwenhuis Aanleiding tot dit boek is dat in juni 1992 in de kring van de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt) de honderdste Centrale Diakonale Conferentie is gehouden. Diakonie in verleden en heden · Auteur Onbekend behoort tot Nederlands vooraanstaande theologische persoonlijkheden van de twintigste eeuw. Hij… Meer. charroux, m. robert - onbekend verleden ( geheimen uit 1000 eeuwen ), charroux , m. . Harinck, Drs.G (red) - Diakonie in verleden en heden, Harinck, Drs.G Aanleiding tot dit boek is dat in juni 1992 in de kring van de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt) de honderdste Centrale Diakonale Conferentie is gehouden. Onbekend Auteur - De Amerikaanse filosofie is vandaag vitaler dan ooit. Onbekend Auteur - Dit geloven wij. Diakonie In Verleden En Heden (2e hands) . In dit boek ontwikkelen de auteurs - allen docent aan de Theologische Universiteit van de Gereformeerde . Auteur Onbekend · Diakonie in verleden en heden. Bezoen, H.L., Verleden, heden en toekomst van de dialectstudie van . Hervormde Stichting voor Ouderenzorg 't Wamelink, Winterswijk / Hervormde Diakonie te Winterswijk auteur onbekend - Grote provincie atlas / Gelderland/ Achterhoek Auteur Onbekend · Diakonie in verleden en heden behoort tot Nederlands vooraanstaande theologische persoonlijkheden van de twintigste eeuw. Hij… Meer.

Porno download PDF Irvine Welsh


Download PDF Online lezen



Dit product is Nieuw

Tuesday, June 19, 2018

FYSIOLOGISCHE BASIS VAN KLINISCH LABORATORIUMONDERZOEK boek - Croughs .pdf


Download PDF Online lezen



FYSIOLOGISCHE BASIS VAN KLINISCH LABORATORIUMONDERZOEK is een boek van Croughs

ALISTAIR MACLEAN'S DODENTREIN boek Alastair MacNeill epub


Download PDF Online lezen



Ergens in Europa vervoert een trein zes gepantserde stalen vaten met een dodelijke lading plutonium. Een van de vaten is beschadigd, waardoor een onschuldige treinreiziger afschuwelijke verwondingen oploopt. De UNACO, de uiterst geheime anti-misdaad organisatie van de VN, komt razendsnel in actie om uit te zoeken hoe en waar het plutonium is gestolen. Al spoedig zitten UNACO-agenten Carver, Graham en Whitlock middenin een enorm komplot, waarin onder andere een wapenhandelaar en een machtige zakenman een duistere rol spelen. En dan wordt er een huiveringwekkende ontdekking gedaan.

Monday, June 18, 2018

Download De stichting als ondernemingsvorm pdf F.J.P. van den Ingh


Download PDF Online lezen



De stichting als ondernemingsvorm

Nicolaas en alexandra boek - Robert K. Massie .epub


Download PDF Online lezen



Nicholas And Alexandra (paperback). An incisive account of the last of the Romanov dynasty details the love affair of Tsar Nicholas II and his wife, Alexandra, Geschreven bij The Romanovs. Een interessante boek voor degenen die bekend zijn met eerder werk van Massie: "Nicolaas en Alexandra". Levendig geschreven relaas van de politieke ontwikkelingen in de jaren 1894 en 1917, waarin het tragische levensverhaal van tsaar Nicolaas II en zijn The tragic, compelling story of the last Tsar and his familyNicholas & Alexandra is the internationally famous biography from Pulitzer prize-winner Robert Massie. Pulitzer-prijswinnaar Robert K. Massie schetst in "Nicolaas en Alexandra' een fascinerend panorama van de laatste jaren van het Russische tsarenrijk. Nicolaas en Alexandra. Pulitzer-prijswinnaar Robert K. Massie schetst in ' Nicolaas en Alexandra' een fascinerend panorama van de laatste jaren van het The tragic, compelling story of the last Tsar and his familyNicholas & Alexandra is the internationally famous biography from Pulitzer prize-winner Robert Massie. Pulitzer-prijswinnaar Robert K. Massie schetst in 'Nicolaas en Alexandra' een fascinerend panorama van de laatste jaren van het Russische tsarenrijk. Reserveer nu! Pulitzer-prijswinnaar Robert K. Massie schetst in 'Nicolaas en Alexandra' een fascinerend panorama van de laatste jaren van het Russische Nicholas And Alexandra (paperback). An incisive account of the last of the Romanov dynasty details the love affair of Tsar Nicholas II and his wife, Alexandra,

Sunday, June 17, 2018

Dominicus Regiogids - Languedoc, Cevennen en Tarn ebook - Hans Pijnenburg .pdf


Download PDF Online lezen



Dominicus Reisgidsen zijn gidsen voor avontuurlijke en geïnteresseerde mensen.
Met extra aandacht voor geschiedenis en cultuur van het land, geschreven door Nederlandse auteurs, meer dan 75 bijzondere bestemmingen.
Of het nu om een avontuurlijke reis gaat, om een lekkere vakantie of om een korte stedentrip: met Dominicus reis je verder en mis je niets...

De Languedoc heeft zoveel meer te bieden dan de Côte d'Azur. Naast de kust met de brede stranden, wilde paarden en roze flamingo's is ook de Tarn een must see. Verbaas je over de spectaculaire natuur van de Gorges du Tarn, de ruige Cevennen en de katharenkastelen. Vergeet ook het Canal du Midi, het grootste wijngebied ter wereld én.

Vrouwen die schrijven leven gevaarlijk boek .epub Stefan Bollmann


Download PDF Online lezen



Vrouwen die schrijven leven gevaarlijk 1e druk is een boek van Stefan Bollmann uitgegeven bij Mercatorfonds. ISBN 9789061537915

Vrouwen werden lange tijd niet geacht boeken te schrijven. Ze moesten gewoon maar kinderen op de wereld zetten. Als vrouwen anders schreven dan mannen, dan was dat omdat ze anders leefden en moesten vechten voor de tijd die nodig was om te schrijven. Ze moesten een onwankelbaar zelfvertrouwen en bijzonder veel geduld hebben. Ze moesten opboksen tegen de onmogelijke eisen van familie en maatschappij. Om hun ideaal te bereiken moesten ze.

Saturday, June 16, 2018

Boek Oosterse passie - Bouquet 3394 Trish Morey pdf


Download PDF Online lezen



Wanneer de prinsessen Aisha en Marina zijn ontvoerd, komen sjeik Zoltan en sjeik Bahir hen meteen te hulp. Maar al snel blijkt dat ze nog steeds niet vrij zijn: hun woest aantrekkelijke redders hebben hun hart gegijzeld! Aisha had er niet op gerekend dat Zoltan, nadat hij haar had bevrijd, van haar zou eisen dat ze een zakenhuwelijk met hem zou aangaan. Alles goed en wel dat hij daarmee zijn plaats op de troon veiligstelt, maar zij heeft toch ook gevoelens? Heftige, onbedwingbare gevoelens zelfs voor een kille, afstandelijke sjeik...

Download Haatweeooh! pdf Evelien de Vlieger


Download PDF Online lezen



905461319X
HaatweeOoh!
Water in de wereld
Water: het blauwe goud. De olie van morgen. De bron van alle leven. Het zout én de patatten. Ga zo maar door. Water is allesoverheersend. Zonder water geen natuur. Geen bloemkool in de kaassaus meer, geen frisse pint, niet meer meedoen aan de plaatselijk wet-T-shirtcontest en niet meer vissen op vrijdag. Het is geen leven zonder water.
Zo’n vaart loopt het voorlopig nog niet, en toch… een waterpistool zou binnenkort wel eens een heel andere.

Friday, June 15, 2018

boek Wandelen in verwondering Hans Moolenburgh Sr. epub


Download PDF Online lezen



Al zijn leven lang is de natuur voor Hans Moolenburgh een bron van inspiratie, wijsheid en verwondering. In dit boek schrijft hij over zijn wandelingen en overpeinzingen - deelt hij de kennis die hij in zijn lange leven en bijna zestig jaar praktijk als arts heeft opgedaan.

Als filosofie gelijkstaat aan het je verwonderen over het leven en de natuur, dan is dit meer filosofie dan menig filosofieboek..

Thursday, June 14, 2018

Vogels en de wet boek Hub Vromen epub


Download PDF Online lezen



Vogels en de wet 1e druk is een boek van Hub Vromen uitgegeven bij Uitgeverij Knnv. ISBN 9789050110853

Vogels en de wet is een boek van Hans Peeters

Tuesday, June 12, 2018

Endgame 1 - De opdracht ebook - James Frey .pdf


Download PDF Online lezen



Aarde.
Nu. Vandaag. Morgen.
Endgame is echt.
Endgame is begonnen.
De toekomst ligt open.
Het komt zoals het komt.

12 Spelers. Jong van lichaam, maar oud van oorsprong.
De hele mensheid stamt af van hun bloedlijnen.
Ze zijn geschapen en verkozen duizenden jaren geleden.
Sindsdien bereiden ze zich voor, dag in dag uit.
Ze zijn niet bovennatuurlijk.
Niemand kan vliegen, lood in goud veranderen, of zichzelf genezen.
Als de dood komt, dan.

Monday, June 11, 2018

Download Duur avontuur (pdf) Corrie Hafkamp


Download PDF Online lezen



Dolf heeft een grot gezien. Je mag er niet in. Dat is veel te gevaarlijk. Maar Dolf wil het toch. Samen met zijn broertje Guus gaat hij op pad. Dat had hij beter niet kunnen doen.

Download Splitting the bill pdf Ruben Schalk


Download PDF Online lezen



Het hebben van een diploma is tegenwoordig een vereiste voor een veel beroepen. Maar werkgevers klagen vaak dat onderwijsinstellingen hun studenten niet de juiste vaardigheden meegeven voor deze beroepen. Deze interactie tussen onderwijs en arbeidsmarkt is niet nieuw, maar voert terug naar de periode van industrialisatie. Nieuw technologieën vroegen toen om een diversifiëring van geschoolde krachten.
Ruben Schalk onderzoekt in dit boek hoe onderwijs in deze periode aangepast werd aan de vraag om geschoolde werkkrachten. Hiermee biedt hij een alternatieve.

Sunday, June 10, 2018

Download Geiten Gezond pdf A.A.A. Vendrig


Download PDF Online lezen



De geitenhouderij mag zich de afgelopen jaren verheugen in een toenemende belangstelling. Werd vroeger de geit gekarakteriseerd als de melkkoe van de kleine man, nu is het houden van geiten een bedrijfsmatige activiteit. In de agrarische sector is het een alternatief geworden, soms uitmondend in biologisch dynamische dierhouderij. De groeiende belangstelling voor de geit heeft geleid tot nieuwe kennis van ziekten en het houden van geiten. Dankzij de moderne communicatiemiddelen was het mogelijk een nieuw modern boek samen te stellen.

boek Knaplastig! Monique Sanders epub


Download PDF Online lezen



Lastige pubers in de klas. Docenten moeten er mee dealen. Maar hoe ze dat doen, blijft in de lerarenkamer vaak onbesproken. Het lijkt op scholen taboe om toe te geven dat je sommige leerlingen lastig vindt. Met het boek Knaplastig! Lesgeven aan pubers kan het taboe geslecht worden. Dit boek, wil het gesprek over lastige pubers tussen docenten op gang brengen en hiermee de kwaliteit van de lessen verbeteren.

De ene docent krijgt het altijd op zijn heupen van die stille teruggetrokken jongen die het liefst wat wazig uit het raam kijkt als je wat vraagt; de ander heeft juist last van een klas waar twee dominante types de boel.

Download Weer - Storm Dunlop pdf


Download PDF Online lezen



Veldgids Weer

-Alle weertypen tot in detail beschreven.
-Van iedere verschijningsvorm is een kleurenfoto afgebeeld.
-Een beknopt overzicht vereenvoudigt de weersvoorspelling.
-Met tips voor het interpreteren van satellietbeelden en weerkaarten.

Friday, June 8, 2018

De slag om Berlijn download PDF Heinz Rein


Download PDF Online lezen



Berlijn, april 1945. Terwijl de bommen vallen, verdedigen de achtergebleven militairen de restanten van Het Derde Rijk. Onder de colonnes vluchtelingen en het uiteengevallen Duitse leger speurt de Sicherheitsdienst nog altijd naar joden, opstandelingen en deserteurs. Het wantrouwen onder het volk is groot, iedereen kan een verrader zijn. In de chaos zoekt de jonge soldaat Joachim Lassehn naar een schuilplaats, bereidt de ontsnapte gevangene Friedrich Wiegand een aanslag voor, helpt.

Baby- en kinderverzorging en opvoeding boek Benjamin Spock epub


Download PDF Online lezen



Wereldwijd zijn er meer dan 50 miljoen exemplaren verkocht van wat in de volksmond ‘Spock’ heet. Dé klassieker over opvoeden met empathie en structuur, die ervan uitgaat dat ouders zelf prima weten wat goed is voor hun kind.
Het standaardwerk voor verzorging en opvoeding is volledig herzien en aangepast aan de Nederlandse markt door een redactieteam van deskundigen

RUIMTE VAN EINSTEIN EN HEMEL VAN VAN GOGH ebook - H. Margenau .pdf


Download PDF Online lezen



De aard van de werkelijkheid is eeuwenlang onderwerp van studie geweest en hield zowel de kunstenaar, de filosoof, als de wetenschapper bezig.
In dit boek willen LeShan (psycholoog) en Margenau (fysicus) aantonen dat de precieze en letterlijke manier waarop de westerse cultuur de werkelijkheid heeft willen verklaren, is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de wens van de westerse mens zijn omgeving te beheersen, maar dat die verklaringen.

Dwergkonijn boek Monika Wegler pdf


Download PDF Online lezen



Zo zijn mijn dwergkonijntjes. De aard van het gedrag van dwergkonijntjes is de rode draad door dit boek. Zo leert u ze kennen en begrijpen.

Alles wat u over dwergkonijntjes moet weten staat kort en bondig vermeld. Hoe u vanaf het eerste begin hun vertrouwen wint en hoe u ze handtam maakt. Dat u dwergkonijntjes bij voorkeur in een paartje of een kleine groep moet houden, hun huisvesting, alle noodzakelijke spulletjes en belangrijke feiten over voeding en verzorging. Dat alles is op een prettige, makkelijk toegankelijke manier geschreven, ondersteund door talrijke kleurenfoto's illustraties, tips, tabellen en schema's.

Ook wordt veel aandacht besteed aan bezigheden voor.

Thursday, June 7, 2018

Bedrijfscommissies in kaart boek - J.C.M. van Horne .epub


Download PDF Online lezen



Bedrijfscommissies in kaart

boek Koninginnen Van De Nacht Carrie epub


Download PDF Online lezen



Een grote modeshow met de meiden van de Keileweg als fotomodellen: met dat idee wilde Carrie een groep verslaafde, meestal dakloze meiden die geregeld in de prostitutie werken, eens op een positieve manier in de schijnwerpers zetten. Bleef nog wel de vraag: hoe krijg je die meiden zover. Nou, Carrie kreeg die meiden zover, en meer dan dat... Niet alleen de modeshow werd een daverend succes - met medewerking van onder anderen Paul de Leeuw en Jörgen Raymann; Carrie verscheen ook met haar Koninginnen op tv in Kopspijkers en ze maakte de cd Tippelhits, 16 hoogtepunten van de Keileweg, samen met bekende Rotterdammers als Frédérique Spigt, Loes Luca en de Berini's. Optredens op.

Wednesday, June 6, 2018

Docentenreeks - Leercoaching in het beroepsonderwijs 1 en 2 boek Jette van der Hoeven pdf


Download PDF Online lezen



Hoe leer je je beroep steeds beter uit te oefenen?
Hoe leer je daarbij steeds beter zelf te bepalen wat je wilt, kunt, doet en presteert?
Hoe kom je erachter wat voor jou de beste manier is om te leren?
Met behulp van Leercoaching voor het beroepsonderwijs 1 & 2 kun je zelf antwoorden op deze vragen vinden.
Jette van der Hoeven biedt een methode aan die inzicht geeft in de manier waarop je leert en die je helpt effectief te leren. Door stapsgewijs de juiste vragen.

Monday, June 4, 2018

Geld geeft lucht ebook - Marc Heuvelmans .pdf


Download PDF Online lezen



´Geld geeft lucht, het nieuwe ondernemen´ is het tweede boek van Marc Heuvelmans. Hij is ruim 20 jaar advocaat en adviseert en reorganiseert bedrijven die in zwaar weer verkeren. Hij is curator in faillissementen en voert procedures voor schuldeisers. In zijn praktijk heeft hij ontdekt dat problemen in bedrijven vaak ontstaan door een gebrek aan geld, wat zelfs tot faillissement kan leiden. Omdat hij steeds ondernemers achteraf.

Sunday, June 3, 2018

boek De Oase Pauline Gedge epub


Download PDF Online lezen



'Een levend Egypte, doordrenkt van religie en werk, verhit door de zon en gekoeld door de Nijl, gezegend en vervloekt door de Nijl, gezegend en vervloekt door haar goden en bevolkt door mannen en vrouwen, zo tastbaar als mijn buren.' Aan het einde van de twaalfde dynastie (1991-1786 v. C.) valt Egypte in handen van de Setioe. De nieuwe heerser Apepi heeft weinig op met het land, plundert de rijkdommen en ondermijnt langzaam maar zeker zowel de religie als de cultuur. Halverwege de zeventiende dynastie heeft Apepi zich diep ingegraven. Maar er is één.

Groots denken pdf download (J. O'Keeffe)


Download PDF Online lezen



Heel mooi, een jaarlijkse omzetstijging van een paar procent. Maar wilt u met uw innovaties echt concurrentievoordeel behalen, dan moet u een stap verder gaan. Logisch, lineair denken en zelfs lateraal denken leveren daarvoor te weinig praktisch bruikbare ideeën. Groots denken doet dat wel omdat het direct gefocust is op het verbeteren van uw resultaten en stelt vragen als `Wat zou er gebeuren als ik volgend jaar een omzetstijging van 40% wil bereiken?´ Alleen deze manier van denken levert werkelijk nieuwe, creatieve ideeën op, die veel verder gaan dan simpele verbeteringen in de.

Ophelia omarmd ebook - Mike Jansen .pdf


Download PDF Online lezen



Ophelia Omarmd bevat meer dan dertig verhalen van één van Nederlands meest veelzijdige fantastische schrijvers: in Nederland bekroonde vertellingen als "De Koperen Oase" komen samen met in de Verenigde Staten gepubliceerde verhalen die in deze bundel voor het eerst in het Nederlands verschijnen. Ophelia Omarmd neemt je mee naar een Lissabon dat nooit bestond, waar de gekke architect Cornet galerijen en paleizen in onmogelijk vloeiende vormen bouwde, maar evengoed naar het roestbruine zand van de duinen boven de gouden daken van de woestijnstad Karakum. Luister naar de grafzang van.

Saturday, June 2, 2018

Download PC troubleshooting voor Dummies pdf D. Gookin


Download PDF Online lezen



Rare geluiden bij het opstarten. Zoekgeraakte bestanden. Een dolle muis. Vertragingen. Problemen met het web. Kapotte schijven. Het gevreesde blauwe scherm des doods. Word je lastiggevallen met dergelijke computerproblemen, dan is dit boek de oplossing. Computerexpert Dan Gookin toontje stap voor stap hoe je computerrampen kunt voorkomen, hoe je met tientallen ongelukjes en ergernissen omgaat - en hoe je geestelijk gezond blijft.

Friday, June 1, 2018

Leren kijken boek .pdf Meto J. Vroom


Download PDF Online lezen



LEREN KIJKEN
Het Wageningse onderwijs en onderzoek in de tuin- en landschapsarchitectuur

Tekst Meto J. Vroom

Hard cover, 288 pagina's, full colour
ISBN 978-90-75271-81-2
NUR 648
Prijs € 24,90
September 2014

Over het Lexicon van Meto Vroom schreef tijdschrift De Architect: 'Het Lexicon duidt niet alleen begrippen, maar geeft ook inzicht in de reikwijdte en ontwikkeling van het vak. Hierin ligt een belangrijke meerwaarde van het boek.' Precies om die meerwaarde ontving Vroom in 2014 de driejaarlijkse Bijhouwerprijs.

Meer dan 65 jaar was hij verbonden.